Waterdamphaard

Ben je op zoek naar een realistische elektrische haard? Tegenwoordig zijn waterdamp haarden vrijwel niet van echt te onderscheiden. Een waterdamp haard wordt ook wel een van de meest realistische haarden op basis van elektriciteit genoemd. Deze haard maakt gebruik van waterdamp en geavanceerde ledtechnologie wat zorgt voor een levensecht vlammenspel. En dat zonder schoorsteen of gasaansluiting!

Toon filter

Enig resultaat

  • Oorspronkelijke prijs was: €1.549,00.Huidige prijs is: €1.399,00. Lees meer

Enig resultaat

Wat is een waterdamp haard?

Een waterdamp haard gebruikt geen echt vuur, maar werkt op basis van een waterreservoir en geavanceerde ledtechnologie. Het waterreservoir wordt verwarmd waardoor er een realistische, rookvrij stoom ontstaat die het effect van een brandend vuur nabootst. Deze fijne waterdamp wordt vervolgens verlicht met ledverlichting waardoor de vlammen realistischer lijken dan ooit. Je krijgt dus het effect van een echte open haard, maar dan zonder gasaansluiting of rookkanaal. Daarnaast wordt het waterreservoir automatisch bijgevuld met slechts één druk op de knop.

Hoe werkt een waterdamp haard?

Waterdamp haarden werken volledig op elektriciteit; je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en je bent klaar! Sommige modellen bieden de mogelijkheid om de kleur en de intensiteit van de vlammen aan te passen met een afstandsbediening, waardoor je eenvoudig de juiste sfeer creëert. Of je nu een romantische avond met je partner of een gezellig diner hebt met vrienden, een waterdamp haard is geschikt voor iedere gelegenheid!

Aangezien waterdamp haarden volledig elektrisch zijn, kunnen ze vrijwel overal worden geplaatst; ook in de keuken of een luxe wellness badkamer. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar omdat een waterdamp haard niet warm wordt. Ideaal als je kinderen of huisdieren hebt!

Waterdamp haard inbouwen

Wil je een waterdamp haard inbouwen? Dat is mogelijk! Er zijn diverse mogelijkheden voor het inbouwen van een waterdamp haard. Met een inbouwmodel kun je de haard naadloos integreren in een wand, tv-meubel of een bestaande schouw. Bovendien is het ook mogelijk om een bestaande schouw door een 100% veilige elektrische haard te laten vervangen.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo kun je een haard als roomdivider gebruiken of integreren in een moderne cinewall.

Inbouwmogelijkheden:

  • In een tv-meubel
  • In een cinwall
  • Onder de tv
  • Inbouwen in een muur
  • Als roomdivider

Ontdek onze grote collectie

Benieuwd naar de mogelijkheden van een waterdamp haard? Ontdek onze uitgebreide collectie en vind de haard die perfect bij jouw interieur past. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande haard of een waterdamp haard in een bestaande schouw wilt plaatsen: Sfeerhaardkopen.com biedt verschillende modellen, maten en stijlen zodat er altijd een geschikte haard voor je bij zit! Creëer een gezellige sfeer in je woonkamer, restaurant of hotel met een mooie waterdamp haard.